Aantal porties

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Eenvoudig

Bereidingstijd

25 minuten

Calorieën

428 kcal p.p.

  • 4 eieren
  • 300g sperziebonen
  • 2 el olijfolie
  • 250g gerookte spekreepjes
  • 4 mini-sla romaine
  • 2 uien
  • 75ml caesardressing
  • 1 snufje peper

Caesarsalade met groenten

  1. Kook de eieren in 7 min. hard. Kook de sperziebonen in 5-6 min. knapperig gaar.
  2. Verhit intussen in een koekenpan de olie en bak de spekreepjes in 5 min. knapperig uit. Haal de slablaadjes van de kropjes los. Was en droog de sla. Pel de eieren en snijd ze in partjes.
  3. Verdeel de slablaadjes met de sperziebonen, uienringen, spekreepjes en partjes ei over 4 borden.
  4. Besprenkel de salades met de dressing en bestrooi met peper naar smaak.

bron : Jumbo 

TOP