Van der Linden Coaching

Klanten beoordelen ons met een 5.0/5.0

Download hier het gratis e-book

Over Ons

Wie ben ik?

Louis van der Linden

Vanaf mijn geboorte koesterde ik al een onverminderde passie voor sport, waarbij ik een breed scala aan disciplines heb beoefend, waaronder voetbal, judo, kickboksen, turnen, taekwondo en vele andere activiteiten. Na mijn 18e begaf ik mij op een fitnessreis, waarbij ik aanvankelijk, net als velen, wat stuntelde. Niettemin zag ik al snel positieve resultaten, maar ik stopte uiteindelijk met trainen. Vanaf mijn 22e ontdekte ik echter mijn liefde voor fitness en deze is nooit meer verdwenen. Ik begon mij te verdiepen in fitnessopleidingen om mijn kennis te vergroten en anderen te kunnen helpen. Na het voltooien van verschillende opleidingen, waaronder de Menno Henselmans PT-opleiding, Precision Nutrition L1 en nog een aantal andere, heb ik een uitstekende mix van training- en voedingskennis opgebouwd om jou te helpen maximale resultaten te behalen. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hun fysieke doelen te bereiken en hen te laten ontdekken welk potentieel hun lichaam heeft.

0 +
Jaar ervaring in coaching, fitness & voeding
0 +
Trainingen en workshops gegeven
0 +
Mensen geholpen hun doel te bereiken

Ontwikkeling & mindset

Elke dag een nieuwe stap

Vroeger koesterde ik de hoedanigheid van een verlegen jongeman, maar sinds ik ben begonnen met fitness, is mijn leven drastisch veranderd. Niet alleen heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, maar ik ben ook fysiek verbeterd en sterker geworden.

In 2017 ben ik betrokken geraakt bij een auto-ongeluk, waarvan het herstelproces een lange tijd in beslag nam. Op dat moment was ik in topconditie en verkeerde ik in een uitstekende fysieke staat. De sleutel tot mijn herstel was het voeren van vele gesprekken met mezelf over de essentie van het leven en wat daarin voor mij belangrijk is. Het was tijdens deze introspectieve momenten dat ik tot de conclusie kwam dat mijn gezondheid bovenaan mijn prioriteitenlijstje diende te staan. Immers, het lichaam is de enige levenslange metgezel die we hebben. En dus wilde ik niet alleen mijn fysieke gezondheid op peil houden, maar ook mijn mentale welzijn en de juiste mindset ontwikkelen.

Even kennis maken?

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.